Portada > Notícies > Open CT Les Franqueses 2013

Open CT Les Franqueses 2013

29/05/2013

El dia 8 de juny s'organitza l'Open del CT Les Franqueses. Obert a tots els nivell i fins i tot grup de noies si en sou prous!!!

"Open CT Les Franqueses": torneig obert, individual, jugat en mode d'eliminatòries, amb consolació, jugant com a mínim 2 ó 3 partits, en funció del nombre de participants. Possibilitats de fer un campionat femení a preu reduït si sou prou dones!!! El torneig s'iniciarà el dia 8 de juny i tindrà una durada aproximada de 4-5 setmanes, jugant-se únicament els caps de setmana. El preu serà de 20 Euros pels socis i 30 Euros pels no-socis. Teniu de temps per puntar-vos fins el dia 5 de juny a les 18 h. Per apuntar-vos heu d'enviar-me un correu ((Necessites javascript per veure aquest correu-e)) dient-ho o fer-ho el dia 1 de juny al "torneig pre-open".

Club Tennis Les Franqueses · Zona esportiva, s/n · Reserva pistes: 93 840 48 80
Design by Perception